• Η Ένωση
    • Ποιοι Είμαστε
    • Καταστατικό
    • Διοικητικό Συμβούλιο
    • Culinary Team Greece
  • Οι Δράσεις Μας
    • Μακεδονική Κουζίνα
    • Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης
    • Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής
    • Κοινωφελείς Δράσεις
    • Ετήσιο Συμπόσιο
  • Τα Νέα Μας
logo dark logo light logo
  • Γίνε Μέλος
  • Γίνε Υποστηρικτής
  • Επικοινωνία
  • Ελληνικά
Mobile Logo
  • Ελληνικά
  • Η Ένωση
    • Ποιοι είμαστε
    • Καταστατικό
    • Διοικητικό Συμβούλιο
    • Worldchefs
    • Culinary Team Greece
  • Οι Δράσεις Μας
    • Μακεδονική Κουζίνα
    • Ετήσιο Συμπόσιο
    • Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης
    • Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής
  • Τα Νέα Μας
  • Γίνε Μέλος
  • Γίνε Υποστηρικτής
  • Επικοινωνία
24 Φεβρουαρίου, 2017
admin
Blog, Διεθνής Διαγωνισμοί

Schedule of the 10th International Culinary Competition of Southern Europe with the names of the Competitors

You can download the Schedule of the 10th International Culinary Competition of Southern Europe with the names of the Competitors  here:

SCHEDULE_names

0
Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης
  • FB
  • TW
  • TB

Related Posts

12th ICCSE

12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

3 Μαρτίου, 2023
admin

Ρεκόρ συμμετοχών στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

12 Μαρτίου, 2019
admin

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

17 Μαρτίου, 2017
admin

Αναζήτηση

Κατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα

WORLDCHEFS RSS FEED

  • Gen Z & Millennials Want Immersive Dining Experiences: Trend Takeaways for Chefs
    18 Ιουλίου, 2025
    Experiential dining is nothing new. It was even parodied on a recent episode of The Simpsons, which famously predicts the future. Still, immersive dining experiences are making a comeback in a big way, and data on younger generations provides some insight on why this is set to be […]
  • How to Compete: Worldchefs’ Revamped Competition Seminar
    18 Ιουλίου, 2025
    In today’s culinary world, competition is a platform for growth, skill-building, and professional advancement. To better support chefs on that journey, Worldchefs has reintroduced its foundational competition training seminar under a new name: How to Compete Competition Seminar. Previously known as Introduction to Culinary Standards, this seminar has […]
  • ‘Infusion’ Scottish Chefs Magazine – Summer 2025
    17 Ιουλίου, 2025
    In this issue of Infusion, the Scottish Chefs magazine, meet David Millar, Scottish Chef of the Year, look back on the Scottish Culinary Championships and view upcoming events. To learn more about Worldchefs, click here. The post ‘Infusion’ Scottish Chefs Magazine – Summer 2025 appeared first on WORLDCHEFS.
  • Worldchefs Earns Two Recognitions from Acquisition International’s Non-Profit Organization Awards 2025
    17 Ιουλίου, 2025
    Paris, July 17 2025 – Worldchefs has been recognized with two prestigious honors from Acquisition International’s Non-Profit Awards 2025: Most Influential Culinary Profession Development Organization and the Sustainability Education Excellence Award. Now in its fifth edition, the Acquisition International Awards celebrate outstanding non-profit organizations making a measurable impact […]

Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας

Εγνατίας 154, Τ.Κ. 546 36,
ΔΕΘ Περίπτερο 15, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κιν: +30 6938 709 014

E-mail: info@culinaryprofessionals.gr


Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:30 - 14:30

Σάββατο και Κυριακή: Κλειστά

World Association of Chefs’ Societies

© Culinary Professionals Greece 2022 | Πολιτική Απορρήτου & Cookies