Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής IKA/CULINARY OLYMPICS 2020, στη Στουτγάρδη

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος με ιδιαίτερη χαρά θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής ΙΚΑ/CULINARY OLYMPICS 2020”, οι οποίοι θα διεξαχθούν 14-19 Φεβρουαρίου 2020, στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Η σπουδαία γαστρονομική παγκόσμια συνάντηση πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια και προσελκύει πάνω από 2.000 Chefs από όλον τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επιδείξουν και να εξελίξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, προωθώντας παράλληλα την γαστρονομία της χώρας τους. Η ελληνική συμμετοχή κατά τη διάρκεια τους διαγωνισμού, θα κληθεί να σχεδιάσει, να οργανώσει και να μαγειρέψει ένα γεύμα το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από την Μακεδονική Κουζίνα με θέμα «Ρίζες» το οποίο έχει οριστεί από την διοργάνωση.

Για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συμμετάσχει σε ένα παγκόσμιο γαστρονομικό γεγονός και θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να αναδείξει και να προβάλει τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Η προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής υλοποιήθηκε επιτυχώς με τη σημαντική βοήθεια των υποστηρικτών: GINOX, PYRAMIS, ΜΕΒΓΑΛ, EUROCATERING, WUSTHOF, ΑΦΟΙ ΓΑΛΗ, COOKBOOKSTORE, PROVIL, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ, PANARITIS, ANTHOULAKIS LTD, EGEM, POTIDEA PALACE, POMEGRANATE, AYO, CIVITEL, SHINE & CLEAN, THE MET HOTEL, HEALTH NUTRITION, THE MART, ENKO PLASTICS, GOLDEN TREE, ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.