Ετήσιο Συμπόσιο

Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας (Culinary Professionals Greece) κάθε χρόνο διοργανώνει το καθιερωμένο ετήσιο συμπόσιο. Το Συμπόσιο συγκεντρώνει πάνω από 500 επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου. Συγκεκριμένα παρευρίσκονται τα μέλη της ένωσης, οι συνεργάτες μας, διάσημοι αρχιμάγειρες που έχουν βραβευθεί και κατέχουν εξέχουσες θέσεις στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, ειδικοί της γαστρονομίας, οινοποιοί, barmen, επικεφαλής εταιρειών τροφίμων, ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, επιχειρήσεων εισαγωγής & εξαγωγής τροφίμων και εξοπλισμού, καθώς και βουλευτές και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των ετήσιων δράσεων της ένωσης, η ανταλλαγή απόψεων, καθώς και η προώθηση των συνταγών και των προϊόντων της Μακεδονικής Κουζίνας.

Φωτογραφίες Εκδήλωσης