Η ελληνική ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής, Culinary World Cup, που πραγματοποιήθηκε στις 24–28 Νοεμβρίου 2018 στο Λουξεμβούργο

Η ελληνική ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής, Culinary World Cup, που πραγματοποιήθηκε στις 24–28 Νοεμβρίου 2018 στο Λουξεμβούργο, ενθουσιάζοντας την κριτική επιτροπή και το κοινό με τις γευστικές προτάσεις, αλλά και τον επαγγελματισμό της.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πρωτοτυπία με την οποία χρησιμοποιήθηκαν οι μακεδονικές συνταγές και τα τοπικά προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο που αποτέλεσε βασικό συστατικό στην κρέμα του γλυκού.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη της αποστολής για την προσπάθεια, την άρτια παρουσίαση και την αξιέπαινη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Τζιτζικώστα, την Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, κυρία Μπισμπινά, τον Διευθυντή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Τερτιβανίδη, καθώς και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, κυρία Καραλή για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη στήριξή τους.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ελληνικής συμμετοχής PROVIL, GINOX, PYRAMIS, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ, TECHNOTEL, ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, EGEM, POTIDEA PALACE, AYO, CIVITEL HOTELS & RESORTS, DOMOTEL KASTRI HOTEL, ΜΕΒΓΑΛ, THE MEΤ HOTEL, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, GOLDEN TREE, HEALTH NUTRITION, ΑΦΟΙ ΓΑΛΗ, ΧΛΙΑΠΑΣ, ΞΟΥΓΚΑΣ, ENKO PLASTICS, ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, GLASS CLEANING, Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ, PELLAS NATURE, SHINE&CLEAN, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΓΩΓΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, συνεχίζοντας το ταξίδι της Μακεδονικής Κουζίνας, στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής (IKA/Culinary Olympics) που θα πραγματοποιηθεί το 2020 στη Στουτκγάρδη.