μακεδονική συνταγή

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ – 87η ΔΕΘ

Στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας και προσφέροντας πλούσια εδέσματα στους επισκέπτες της Διεθνής Έκθεσης.

Το 10ήμερο εκδηλώσεων προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γευθούν μία πληθώρα πιάτων της Μακεδονικής Κουζίνας. Κάθε ημέρα της διοργάνωσης οι chef της Ένωσης πρόσφεραν στους επισκέπτες εδέσματα από 5 διαφορετικές συνταγές, τις οποίες τις μαγείρευαν μπροστά τους, παρουσιάζοντας τους τα μυστικά της Μακεδονικής Κουζίνας.

Όσοι παρευρέθηκαν στο περίπτερο 17 εντυπωσιάστηκαν με τα πιάτα και γνώρισαν από κοντά τις μακεδονικές συνταγές και γεύσεις. Τα υλικά ήταν από εκλεκτά τοπικά προϊόντα, που σε συνδυασμό με την υψηλή μαγειρική τέχνη που επέδειξαν οι chef μας, ανέδειξαν τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής μας.

Post a Comment