ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ 2024
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αρχιμαγείρων η Ένωση πραγματοποίησε εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Πέλλας, σε σύμπραξη με το ΣΑΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στις 20 Οκτωβρίου 2024
Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από Ταϊλάνδη η Culinary Team Greece
Η ομάδα της Culinary Professionals Greece κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό Thailand World Junior Chef Battle 2024 στην Ταϊλάνδη.
Ετήσιο Συμπόσιο | 30 χρόνια Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας
Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυση της, στο Ετήσιο Συμπόσιο στις 26 Μαρτίου στο The Met Hotel.
Master Class με φρέσκα ελληνικά ψάρια Fish from Greece της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) στην Αμερική
Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας ταξίδεψε με την EΛΟΠΥ στην Αμερική, παρουσιάζοντας σε ένα διαδραστικό διήμερο δύο Master Classes μαγειρικής, τα ψάρια της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ 2023
Διοργάνωση εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιμαγείρων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, από την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας και το ΔΙΕΚ Αριδαίας.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ – 87η ΔΕΘ
Στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας και προσφέροντας πλούσια εδέσματα στους επισκέπτες της